Hoogstaand installatie- en dakwerk laat u uitvoeren door onze dakdekker in Amsterdam

B. Herfst Service B.V. Loodgietersbedrijf en Installatiebedrijf uit Amsterdam biedt professionele diensten voor dakwerk en installatiewerkzaamheden. Op deze pagina vindt u hier enige informatie over. Mocht u echter meer vragen hebben, dan raden wij u aan direct contact met ons op te nemen zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over wat de mogelijkheden zijn van onze dakdekker. Iedere situatie is uniek en wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij de maatoplossing paraat hebben die in uw situatie voor het optimale resultaat zorgt. Hoe dan ook, hieronder vindt u onze diensten:

Dakwerk


Onze dakdekkers voeren divers en uiteenlopend dakwerk uit. Doordat wij de beschikking hebben over onze eigen hoogwerker is geen dak onbereikbaar voor ons team. En dat is maar goed ook, want ons team voert alles voor u uit met een absoluut kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Naast het dakwerk, waar u in ons portfolio beelden van kunt vinden, zijn wij eveneens specialist in lood- en zinkwerk. Dit, samen met ons dakwerk, staat voor een totaalaanbod van diensten van het hoogst haalbare niveau.

De dakwerkprojecten die B. Herfst Service B.V. Loodgietersbedrijf en Installatiebedrijf uit Amsterdam voor uiteenlopende opdrachtgevers realiseert, zijn van verschillende grootte. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor dakwerk voor huizen, maar ook herstelwerk voor kantoorpanden en zelfs kerken. Bij deze laatste projecten op het gebied van dakwerk komt onze hoogwerker goed van pas. Wij hanteren hierbij alle courante veiligheidseisen voor onze dakdekker en zorgen ervoor dat het dakwerk tijdig en conform verwachting wordt opgeleverd. 

Installatiewerk


Het dakwerk dat B. Herfst Service B.V. Loodgietersbedrijf en Installatiebedrijf uit Amsterdam uitvoert varieert van laag tot heel hoog, maar dat is niet alles wat onze dakkder voor u kan doen. Ons loodgietersbedrijf is daarnaast professioneel in al het installatiewerk. Ook hier geldt dat wij voor zowel particulieren als bedrijven werken. Wij maken hier geen onderscheid tussen en beide krijgen dezelfde aandacht en kwalitatief hoogstaand resultaat. U kunt ons altijd inschakelen voor de volgende installaties:

  • gasinstallaties
  • waterinstallaties
  • rioolinstallaties
  • sanitair
  • cv-installaties
  • koeling installaties
  • WTW installaties
Directe dakwerkservice door onze dakdekker in Amsterdam Dakwerk aan een kerktoren door onze dakdekker uit Amsterdam